Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Na zahradě mi cca 2 týdny mňouká koťátko. Nemůžu ho najít. Mám dva psy. Psy zavřu domů a hledám, bojím se že nechce vylézt protože cítí pejsky. Do všech rohů zahrady jsem dala misku s mlékem. Prosím Odpovězte. Děkuji.
Dobrý den, rozumím tomu tak, že to není Vaše kotě, ale asi tam přišlo samo. V našich končinách se "osvědčilo" hledat vlevo dole . Jinak, kotě může být i někde zapadlé (kanál, jímka) nebo na stromě, kam vyleze, ale už to neumí zpět. Ovšem, dva týdny je dlouhá doba, tak bych si spíše myslel, že u sousedů mají čerstvě malé dítě a otevřené okno nebo přes den kočár na zahradě (někdy je zvuk malého ditěte od mňoukání koťátka k nerozeznání). Navíc, ani psi nikde nereagují, což je podivné. Zdravím!
Ano, mohla se někde blízko okotit i kočka a o mladé se stará. Pokud to není na Vašem pozemku, tak by to psy asi nezajímalo (na Vašem pozemku ano).
luna - jaká je situace ve třetím týdnu hledání koťátka? Co jste našla? Prosím, odpovězte.
Ne na mlíko, ale koupila bych misku pro kočku. Tyhle konzervy pro zvířátka moc pěkně voní a kočička by se mohla nechat nalákat na tu vůni.
Jinak pro kočky je neodolatelná šanta kočičí.
Někdy jsem četla, že to je pro ně droga a že jsou z ní sjetý. Válej se v ní i požíraj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.