Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Celou zimu krmíme ptáčky.. Teď v létě jim zase dodáváme každý den vodu do pítka(asi 5 l).Jenže jsem si všimla, že se slétají holubi a malé ptáčky tam moc nepustí.Nevím jak to zařídit,aby holubi neměli přístup k vodě...
Již jsem zde jednou psala, dávám i pít včelám, větší miska s hadrem a nasáklou houbou, též ploché kameny.
Stále tam bzučí včely, vosy.
Jeden tác od chlebníku s hadrem mám na zemi. V noci, ve 23. hod. se přišel napít i ježek a pil snad 4 minuty.
Tak to je hezké, k nám v zime na krmítko chodí, ale k pítku nikdy nepřijdou, už jsem vloni zkoušela, asi tím, že je zahrádka malá.
Dobrý den, když krmíte v zimě ptáčky, tak máte asi krmítko se stříškou, kam se velký holub nedostane, ale menší ptáček ano. Možná by mohla být podobná stříška i nad tím pítkem a holub či hrdlička bude mít smůlu (i když jsou to také ptáci a chtějí se někde napít). Zdravím!
ivanah1 -chtělo by to šikovného kutila.
No na zimu máme bytelný domeček se stříškou a okolo jsou malé lišty, takže holubi mají smůlu.Teď máme větší pastovou jakoby mísu, tam se asi stříška těžko nainstaluje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.