Nejste přihlášen/a.
Tady u nás je hodně poštolek a dělají dost velký kravál,,nevím,jestli to jsou mladé -či ne..díky
4x
Dobrý den, zkuste příspěvek přeformulovat tak, aby věta končila otazníkem. Pokud chcete určit ptáky, tak vložte jejich obrázek. Zdravím!
doplněno 26.07.18 23:30:
Nemáte zač. Tak, dotaz byl, zda křičí mladé poštolky nebo ty starší? Křičí ty mladé, když je ty starší krmí.
ben...nelze mi fotit přes dalekohled a doufám,že víte jak ten pták vypadá.Kdyby tady měl každý dát foto tak tedy nevím,,prosím nereagujte na mne již...děkuji za vaše rady ,,
ben,,,,,,,,,,,,,já jsem nechtěla určit ptáky vy z prominutím neumíte číst? A za druhé poštolka křičí i když ji vidím samotnou na střeše..a sedí tam dlouho..
Nic nebudu formulovat je to dost jasné.ale vy máte vždy připomínky o které nestojím ,,nejen u mne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.