Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poštolky na střeše

Od: zavinac® odpovědí: 7 změna:

Tady u nás je hodně poštolek a dělají dost velký kravál,,nevím,jestli to jsou mladé -či ne..díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, zkuste příspěvek přeformulovat tak, aby věta končila otazníkem. Pokud chcete určit ptáky, tak vložte jejich obrázek. Zdravím!

doplněno 26.07.18 23:30:

Nemáte zač. Tak, dotaz byl, zda křičí mladé poštolky nebo ty starší? Křičí ty mladé, když je ty starší krmí.

hodnocení

ben...nelze mi fotit přes dalekohled a doufám,že víte jak ten pták vypadá.Kdyby tady měl každý dát foto tak tedy nevím,,prosím nereagujte na mne již...děkuji za vaše rady ,,

hodnocení

ben,,,,,,,,,,,,,já jsem nechtěla určit ptáky vy z prominutím neumíte číst? A za druhé poštolka křičí i když ji vidím samotnou na střeše..a sedí tam dlouho..

Nic nebudu formulovat je to dost jasné.ale vy máte vždy připomínky o které nestojím ,,nejen u mne...

doplneni

Ben vám přece odpověděl...křičí ty mladé! I ta, která sedí osamocená na střeše. Křičí proto, aby jí rodiče donesli potravu. Každý to pochopí, jen vy ne. Ale neopomenete Bena osočit, u vás je to pravidlem. Většina rádců při vašem novém dotazu očekává *uf*. Howg.

hodnocení

4x

Může jít o mláďata - zvlášť když přiletí rodiče se "žvancem", perou se a křičí.

hodnocení

2x

To vse je v poradku, to je takovej druh.

72mona3*
hodnocení

2x

Podle mne už to budou mladé. Tady u nás už také vyvedly a jsou hlučné. Jinak se moc nedruží. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]