Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes je skleslý. Není nemocný?

Od: anonym4 odpovědí: 13 změna:
Dobrý den,mám pejska bišonka.Jsou mu 4 roky. Dnes rano jsem ho vzala ven na zahradu a jenom poposel a lehl si do klubicka. Potom vstal a trochu poposel a zvedl nohu. A potom doma si zalezl pod postel a trochu zaknucel. Zkoušela jsem mu dát kousíček šunky vzal si ale bylo vidět že moc nechce. Jenom tak popojde a hnedka si lehne. A také se dneska často protahuje. Asi před 2-3 lety si udělal něco se zády. Zajeli jsme k veterináři a za pár dní pejskovi bylo dobre. Ale myslím si že toto s tím nemá něco společne.Nevite co by to mohlo byt?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Dobrý den,naše fenka taky bišon lítá i v tomhle vedru,ale nemá takovou výdrž,lítá tak 5 minut a pak si lehne do trávy do stínu a už nechce dělat nic,ale že by venku jen ležela,to ne. Doma to jo, to jenom spí,nedělá nic,pije,ale nežere,nemá v tom teple ani chuť k jídlu. Váš pejsek může být skleslý z horka,ale nemusí,kontrolujte pravidelně misku,jestli má vodu. Podle toho,co popisujete,mi to ale spíš přijde,že ho něco trápí,bolí nebo tak. Určitě bych s ním šla na veterinu. Zkazit tím nic nemůžete. Nám už se teda jednou i stalo,že jsme šli na veterinu zbytečně,pejsek byl zdravý,ale je to podle mě lepší se ujistit,že je pejsek v pořádku,než se stresovat a riskovat,že něco zanedbáte.

hodnocení

5x

Dobrý den. Možná je jen unavený z toho vedra. Hlídejte ho, jestli dostatečně pije. Kdyby se Vám pejsek nezdál být v pořádku, pak veterinář. Ale já bych řekla, že je to tím vedrem.

72mona3*
hodnocení

2x

Vidím dvě možnosti.

1/ opět ho mohou trápit zádíčka

2/ bolí ho bříško

Mám pejska, který se projevuje podobně. A podle způsobu protahování už většinou poznám, co je příčinou.Také projíždím palci podél jeho páteře a v případě citlivosti vím, kde je problém. Pokud můžete, navštivte veterináře, ten to zjistí hned. M.

hodnocení

2x

Dorka je také bez nálady a bez chuti na jídlo. Děsím se, že budeme muset na veterinu. Tramvaj, cesta, čekárna, ordinace, cesta zpět v dusnu, parnu a horku. Ještě si myslím, není to nezbytné. *zmateny*

an*
hodnocení

2x

Možná něco špatného sežral. V tom horku se všechno rychle kazí. Mám zkušenost, že když se pes protahuje způsobem, že na přední nohy lehne a zadek má nahoru, bolí ho žaludek. Dieta by to měla spravit. Jinak v horku jsou líní všichni psy.

Dříve se říkalo, že pes mnohem snadněji tráví "zamřelé" maso. To které se už kazí, mnohem lépe stráví. Někdy se stane, že hned po jídle se vyblinká a pak to ihned sežere. Lépe si to do bříška naskládá. Nesmí jen zkyslé. ;) Bylo by dobře, kdybychom dovolili psovi, zůstat psem.

sunkune
hodnocení

1x

Pes se nemá krmit šunkou! V šunce jsou nacpané soli která je pro psy zabiják! Může mít už vážné potíže ze špatného krmení když nevíte co mu dávat a co ne *plac**cert**nene*

hodnocení

0x

Zajel bych s ním na veterinu. V těchto vedrech se mohl chladit někde na dlažbě a mohly ho vzít zase záda z toho rychlého střídání teplot. S veterinou nic nezkazíte.

la
hodnocení

0x

Nečekejte a vemte ho hned k veterináři. Takhle se budete nervovat,budete neklidná-přejde to,nepřejde to. Takto to budete vědět hned a ještě pejskovi pomůžete.

hodnocení

0x

Můj pětiletý boloňáček je normálně ďábel, neustále chce něco házet i doma a teď už tři dny po venčení zaleze do pelechu a spí do dalšího venčení,

smudli*
hodnocení

0x

A sere normálně? Já jen jestli nemá třeba zácpu a jak se nemůže vydělat, tak je mu to nepříjemné.

jitus
hodnocení

0x

Nejsem veterinář, ale může mu být špatně z něčeho co snědl. Doporučuju tyhle situace nepodcenit a navštívit veterináře. Případně preventivně aplikovat nějaký přirodní detoxikační přípravek jako EnteroZOO gel atp. který ty nejhorší toxické látky naváže na sebe a odvede z těla.

smudli*
hodnocení

0x

Pes se může krmit šunkou. Když je dobrá pro člověka, tak proč ne pro psa. A kdyby ji nechtěl, tak ji přece nesní. U nás pes jí kuchyňské zbytky, hnusy jako smradlavé granule, plechovky x let staré, z kdovíjakých hnusů připravené mu nedáváme. My vaříme z kvalitních surovin, vyváženě a zdravě, takže jsme zdraví my i pes. A žádné zbytky nevyhazujeme, Brok všechno spapá. a je veselej a hravej jako v tý písničce skákal pes.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]