Nejste přihlášen/a.
Naše kočka - bude jí 9 let (je většinou dne venku, na noc chodí spát domů) v posledních týdnech odmítá žrát různé kapsičky. Kromě Whiskas pro koťata ve šťávě. Kromě toho žere granule vícekrát během dne v malém množství.
Domníváme se, že obsah ostatních kapsiček obsahuje nevím co , to co asi kočkám nevyhovuje. Kočka si pouze čichne k misce a odejde.
Může mi někdou poradit kde je problém?
Děkuji
Jestli jí jen granule a kapsičky odmítá, tak má větší rozum, než vy. Přestaňte utrácet za kapsičky, většinou jsou nekvalitní. Radši kočce kupte kvalitní granule a maso. Třeba Brit care, to není nic předraženého a kvalitní jsou. Maso dnes koupíte kolem 100Kč/kg, když kočku nebudete krmit hovězí svíčkovou. Takové kuřecí žaludky, srdíčka, játra, krky, nebo i kuřecí řízky, to se dá určitě pořídit levněji, než kapsičky. I vepřové můžete, vepřová kýta se občas prodává velmi levně. Sice se dřív vepřové doporučovalo jen vařené, kvůli Aujezského chorobě, ale ta se dnes už u prasat nevyskytuje.
Dobrý den,
mám podobný problém se psem. Chvíli žere kapsičky a granule,pak má zase období,kdy to nechce. Když mi nechce žrát ani granule ani kapsičky,uvařím mu ve vodě trochu libového masa,případně koupím vepřové srdce a připravím v tlakovém hrnci. A to byste se divil(a),jak rychle to maso z misky zmizne. Konzervy mi většinou jíst nechce.
Vy taky nejíte pořád to samé. Udělejte změnu a uvidíte. Kdyby ani tak kočička nežrala,tak bych s ní šla na veterinu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.