Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brouček v bytě - jak se ho zbavit

Od: aknel* odpovědí: 7 změna:

co je to za broučka,dcera je v podnájmu a nějak se tam líbí i jim:o))

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

katerina*
hodnocení

1x

šetrné je koupit si sprej na lezoucí hmyz. vystříkejte s tím koberce sedačky atd. když to uděláte běžte chvilku ven nechte působit místnosti musí byt uzavřené. Pak rychle vyvětrejte a je to nebojte pif paf nebo podobný prostředek je šetrný a nezávadný. dělala jsem to v baráku taky a mám čtařměsíčního syna vše v pořádku a broučci už nejsou.

zuzee*
hodnocení

0x

Chtlo by to fotku, takhle se špatně radí ...;)

aknel*
hodnocení

já ji tam dala:O((((((((((((((((((Zkusím znovu!

Brouček v bytě - jak se ho zbavit

no, fotka je všelijaká, mně to připadá jako slunéčko sedmitečné. Slunéčka se schovávají přes zimu i u nás doma. Jsou neškodná, jenom někdy z hladu koušou.

zuzee*

Z té fotky to opravdu nejde poznat, chtělo by to větší fotku.

Ten tvar brouk aje opravdu jak slunéčko - taky jich máme doma spoustu (červené i černé) ale myslím že paní by berušku snad poznala...

akneldcera

je to mnohem menší než beruška,opravdu jen pár milimetrů, oranžovo-hnědé

dusatka*
hodnocení

0x

Nevím, co to je, ale vypadá to jako to, co nám žralo perník (když jsme se pokusili skladovat nádherné perníkové výtvory).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]