Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Morčata se perou

Od: petra0012 odpovědí: 5 změna:
Ahoj
Mám dva samce morčat a jeden má 9 měsíců a druhý asi 6. Hodně často se perou a začíná si starší na mladšího a vytrhává mu chlupy a nevím co mám dělat. Je mi mladšího hodně líto... Mám staršího prodat? Vůbec netuším co mám dělat
Budu ráda za všechny rady děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blanka33*
hodnocení

4x

Dobrý den, pokud se perou a vytrhávají si chlupy, je to špatně - nesnesou se. Buďto je oddělte, nebo jednoho z nich někomu dejte.

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, jako ve škole - rozsadit je. Tedy, každému dopřát vlastní bydlení a nepouštět je k sobě (když se k sobě neumí slušně chovat). Zdravím!

hodnocení

3x

Samečci spolu obvykle nevychází, ten starší si takto dokazuje svou dominanci. Pokud je máte v jedné kleci, oddělte je pletivem.

tornado*
hodnocení

3x

A viděla jste je přímo u toho vytrhávání chlupů? Ptám se proto, že jsme takhle taky měli kdysi dvě morčata u sebe a nacházeli vykousané místa u jednoho morčete tak jsme je rozdělili ale pokračovalo to dál a byla z toho nějaká nemoc, že si to to morče dělalo samo. Jinak jestli ano, tak jak se píše nademnou dát každé jinam, domluvou to asi nepůjde

hodnocení

1x

Proklikej tuhle stránku a odpověď určitě najdeš. I na to, co nevíš, ale neptáš se. kralici.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]