Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěl bych pomoci s identifikací hmyzu létajícím po celém okolí domu vždy okolo 21hod když vencim psa. Létaji ve velkých skupinách vždy kolem okrasných jehličnanů. Je velký asi jako větší čmelák a silně "bzučí". Vždy na mě a psa dělají "nálety" nevím jestli nebodá nebo "kouše" máme psa alergika, tak bych rád věděl s čím máme tu čest at se podle toho zařídíme. Jde to špatně vyfotit (protože dělají ty nálety
) ale jednoho jsem zachytil jak seděl na trave. Budu rád za každé info. Dekuji
Chtěl bych pomoci s identifikací hmyzu létajícím po celém okolí domu vždy okolo 21hod když vencim psa. Létaji ve velkých skupinách vždy kolem okrasných jehličnanů. Je velký asi jako větší čmelák a silně "bzučí". Vždy na mě a psa dělají "nálety" nevím jestli nebodá nebo "kouše" máme psa alergika, tak bych rád věděl s čím máme tu čest at se podle toho zařídíme. Jde to špatně vyfotit (protože dělají ty nálety
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jofa*
Milují jehličňany, obzvláště stříbrné smrky a chroust mlynařík má nejraději borové mladé jehličí.
hugg*
Rozhodně to neni chroust obecný ale na fotce je chroustek letní.
Chrousti obecní se vyskytují v květnu na listnatých stromech.
Chrousti obecní se vyskytují v květnu na listnatých stromech.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]