Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to?

Od: kissenka odpovědí: 3 změna:
Prosím, může mi někdo poradit co je to za hmyz? Mela jsem za to ze je to stenice, ale ma hladke telo..
Co je to?
Co je to? #2
Co je to? #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hugg*
hodnocení

2x
Štěnice to určitě neni. Nejspíš nějaký drabčík ale z fotky to určit přesně nejde.

blanka33*
hodnocení

2x

Dobrý večer, já bych spíš než drabčík, řekla, že je to potemník. Ale z těchto fotek se to nedá říct na 100%. *nevi*

kissenka
hodnocení

Děkuji za odpovědi, nejspíše to bude ten potemník. Kvalita fotky je hrozná, vím.. ALE stejného jsem dnes viděla u babičky v kurníku.. Ale z tama jsme si ho určitě neodnesli. Krom tadytoho hmyzáka nám v jedné místnosti pochodují po zdi žluťoučcí broučci, sotva jdou vidět. Mám je za pisivky. Nejspíš se ti všichni rozprchli kam se dalo, když předešlí nájemníci rušili spíž.. V každém případě děkuji.. Já mám teda o víkendu "zabavu" jasnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]