Dobrý den, chtěla bych se zde o něco podělit. Dnes ráno jsem vyšla normálně z domu a pohladila si našeho 11 měsíčního kocoura. Nejdřív přede mnou začal utíkat(to je u něho normální), když jsem mu ale ukázala, že mám něco dobrého, přišel, sežral to a nechal se pohladit. Jenže mé hlazení doprovázelo jeho mňoukání/pískání. Myslela jsem si, že třeba nemá náladu. Když jsem přišla ze školy, choval se stejně, vzala jsem ho do náruče a začal mňoukat, nechtěl na sebe nechat sáhnout. Všimla jsem si, že když jsem mu pohladila ťapku, zasyčel a ťapku dal do ,,bezpečné vzdálenosti” ode mě. Ťapku jsem mu prohlédla, ale nic s ní neměl.(zkusila jsem ostatni a nereagoval) Díky za případné rady.
Tlapička bude zraněná, když takhle reaguje. Nemusíte nic vidět, bolet ho může uvnitř. Snad jen špatně doskočil, ale jestli se to do zítra nesrovná, vezměte ho k veterináři.
Můj kocourek taky hodně mňoukal, myslela jsem, že mu není dobře od žaludku, protože se vyzvracel a tak jsem čekala do 2. dne, to byla neděle a pak jsme jeli k veterináři až navečer, kdy ordinoval. Kocourek se nám už domů nevrátil. Byl otrávený. Vet. říkal, že se to u kočky stejně hned nepozná a pak už je pozdě. Stejně ale, kdybych to věděla, tak jsem jela s ním ihned, aby se tak dlouho netrápil. Takhle od rána doma nebyl a já myslela, že je v pořádku a on zatím umíral v koutě zahrady. Raději deje kočičku rychle vyšetřit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.