Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nemáte někdo zklušenost s nejakou kvalitní brašnou na kolo pro malého psa? Jde mi o to, aby bylo opravdu pevná a při ježdění pp lese přes kořeny něco vydržela. Bohužel v krámu jí většinou nikde nemají, tak už mám jednu vyhlídnutou na internetu od frmy BARON, ale ještě se zkouším psát, zda někdo neporádí- nemám ráda, když si tu věc nemohu předem "ošahat"!
Vydržte do zítřka večer,vyfotím psa -9 kg a spec. tašku + udělátka na kolo,co vyrobí každý šikovný mužský. Tak ho vozím už 1 rok a nemá to chybu. Martina
Posílám slíbené fota. Nosič na předním kole a na něm přišroubovaný takový /já tomu říkám tác/ je velký jako taška. Ta taška musí v něm sedět,aby v zatáčce nesjížděla do boku. Já ho mám z nějakého děrovaného silného plechu. Je ale zbytečně těžký. Dle mne stačí ze silnějšího drátu. Posvařovat a natřít. Jak píšu ten tác drží jen stabilitu tašky. Taška je značky Trixie. Je těžce k sehnání,ale ve zverimexu v Kolíně,jsou ty dívenky velmi ochotné. Dle ukázky v katalogu ´po objednání došla do 14 dní. Ta taška
je polstrovaná a velmi pevná+ vyztužená na dně a v rozích. Stála sice něco mezi 1100-1200 Kč. ale nelituji. Dá se s ní i do obchodu na nákup. Je i pěkná+omyvatelná. Vevnitř má šráky jako dítě do kočárku. Ty jsou napevno. Připevňuje se na řídítka. Musí sedět v tom tácu.Pes má na sobě kšíry,jako se vozí pro bezpečnost v autě. Ve zverimexu řekni,že chceš kšíry pro psa do auta. Za ty kšíry co má pes na sobě připneš ty orig. šráky,co jsou připevněné v tašce. Je na tom karabina. Pes ti nemůže vyskočit. Je sice pravda,že v tom nemůže být půl dne,ale jezdíme 5-7 km. k vodě a rychle si zvykl. Pokud něco nebude jasné pošli dotaz. Přeji,aby ti múj nápad pomohl. Martina
Co tak místo brašny pevný košík
Tak košík a ušít kolem povlak na šnůrku ,kterou zavážete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.