Dobry den.Dnes jsem se vsimla ze mam u vsech pokojovek bud derave listy misty ztraceji barvu a belaji a nove narostle jsou pokroucene jakoby s bublinkami.Jako prvni se to objevilo na feferonkach,ale ty mam v jinem byte.Z toho duvodu si myslim ze to bude ze substratu nebo hnojiva.Letos jsem prvne zkusila hnojit vyluhem z bananovych slupek a u feferonek na povrch nasypala rozdrcene skorapky z vajec.Osobne bych se priklanela k ty zemine.Koupila jsem v OBI podle druhu rostlin,ale to i v loni a rostliny vypadali stejne jako ted jen ty nove narostli nemeli ty bublinky.Jsou jen u novych listu a listy ktere jsou jeste zavinute vykazuji hnede fleky.Prosim poradte co mam s nimi udelat.V loni jsem strikala odvarem z cibule.Dekuji
Tady pořád nikdo nepíše. Nevím, co to je, ale bude nejlepší, když vezmete poškozený list do nějakého květinářství, kde jdou odborníci - ne OBI apod., ale tam, kde květiny i sami produkují. Tam vám poradí, jaký postřik, případně jakou chybu děláte. Taky mi několikrát pomohli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.