Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Napadlo mě si na zahradě udělat ptačí napajedlo kde by se i ptáci mohli ve vedrech koupat a napít . Slyšel jsem že ty napajedla mají hodně rádi.
Jen mě nenapadá z čeho bych to mohl udělat aby to taky k něčemu vypadalo.
Máte nějaké nápady?
Já osobně ty nápady hledám na webu. Potom prozkoumám svoje možnosti a tvořím z toho, co je po ruce.
Mnoho informací, nápadů, návodů a obrázků třeba na
V první řadě by to mělo vyhovovat těm ptákům. V druhé řadě NEvyhovovat predátorům - kočkám a jiné havěti. Až v třetí by to mohlo vyhovovat i zraku a estetice zhotovitele, pozorovatele...
Velmi zasvěceně třeba na vcpcso.cz/...
Vyrobila jsem keramické pítko pro ptáčky, at ho dám kam ho dám, nejdou k němu, nepijí a nekoupají se, jak jsem se těšila. Asi je to tím, že zahrádka je malá a stále se tam pohybujeme. Již vloni jsem zde dostala radu umístit pítko do volného prostoru, ale toho moc nemáme. Přeji vám úspěšné umístění pítka a radost z pijícího ptactva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.