Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stromek černý rybíz, podrosty

Od: emilka12* odpovědí: 8 změna:

Přátelé taky potřebuju radu.Koupila jsem si stromek černého rybízu.Už se mě zdál být starý a s podrostu jsem si udelala nové stromky.Jenže se mě plody zdají být stejně chutově jako josta..Děkuji za odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Když stromek, tak byl roubovaný. Nenamnožila jste si čistě náhodou meruzalku?

doplněno 10.07.18 22:45:

Můžete si naroubovat.

hodnocení

2x

Chybí otázka. Ale asi jo. Takže chuťově to stejné není. Josta má jinou chuť a také větší bobule.

pohanka*
hodnocení

2x

Plody meruzalky jsou mdlé chuti. Souhlas s ,,pckopem,,.

floro*
hodnocení

2x
Z podrostu znamena z podnoze. Namnozila jste si podnoz, ne cerny rybiz. Ale jako podnoz se pouziva meruzalka, ne josta.
Takovym způsobem muzete mnozit jen kerove formy.

mate*
hodnocení

2x

Koncem srpna si nastříhejte rouby,píchněte do hlíny, přiklopte sklenicí,dobře zalívejte a vypěstujete si keřík se stejným ribízem jako mateční rostlina.

emilka12*
hodnocení

Plody vypěstovanych stromku jsou černé

floro*

A nemůžete tada vyfotit a vložit sem fotku? Pak můžeme poznat, o co se jedná

emilka12*
hodnocení

Plody už nejsou.Už jsou snědeny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]