Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte co je to za dýni?

Od: jenny* odpovědí: 9 změna:
Nevíte někdo náhodou co je to za rostlinu? Vyrostlo nám to na zhrádce. Dýně?
Nevíte co je to za dýni?
Nevíte co je to za dýni? #2
Nevíte co je to za dýni? #3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

4x

Je moc pěkná.

Nemůže to být tykev, zelená cuketa ,,Tondo di Piacenza,,?

jenny*
hodnocení

Děkuji, nevíme vůbec co to je právě, vyrostlo to tak náhodou:D Ale asi to bude ta tondo di piacenza:)

hodnocení

2x

Určitě je to jedna z okrasných dýní.

hodnocení

2x

Nějaká dýně to je. Zatoulané semínko, patrně nějaký kříženec, protože tykvovité se snadno kříží mezi sebou. Neseli jste, nesázeli, odrůdu není nikdo schopen určit.

hodnocení

2x

Jak tu bylo napsáno, je to kulatá odrůda cukety, která se používá speciálně na zapečení. Prostě ji rozpůlíte, vydlabete a naplníte třeba masovou směsí a dá se to zapéct. Na talíři to vypadá pěkně.

Až večer mi došlo, že to není cuketa - ta nikdy neroste na plazícím se stonku, ale jen na stopce. Takže vytrvejte, co z toho vyroste.

111®
hodnocení

0x

mě to připomíná meloun

hodnocení

0x

Je to kulatá cuketa a chutná stejně jako ty podlouhlé a je výborná jako řízek.

arakain77*
hodnocení

0x

..a já bych neřešil,co to je za potvoru.Je to nějaká dýně.Až bude větší,ochutnat.Nebo dát kachnám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]