Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mučenka shazuje nerozkvetlé květy

Od: jituled odpovědí: 5 změna:

Koupila jsem mučenku, ale po odkvětu nasazených květů mi začala usychat. Vždy znovu obrazí, ale nevykvete mi jediný květ - odpadne ještě před rozvitím. Listy jsou jakoby matné a poslední dobou pozoruji na nových přírustcích pavučinky. Neví někdo, co by to mohlo být za škůdce a co s tím? Musí být neuvěřitelně odolná, protože takto usychá a obráží už dva roky :))

Děkuji za odpověď Jitka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zadej ve zdejším vyhledavači MUČENKA - je to časté téma. Co se týká škůdce, asi to bude sviluška...
jitkaditetova
hodnocení

Díky, samozřejmě jsem jí ještě nikdy nesestříhala ani nepřesadila, o to více ji obdivuji, myslím, že tato mučenka přežije i ty svilušky.;). Mimochodem, co je proti sviluškám nejlepší?
Poradí vám v drogerii či květinářství (např. Omite či Bio-ol)
pavučinky jsou asi jasné, ale většina kytek shazuje květy pře rozkvetením pokud má málo živin. Pokud jste ji nikdy nepřesazovala a nehnojila je to na snadě. ale samozřejmě první se zbavte škůdců.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]