Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mořská lilie

Od: janaz* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, z dovolené na Korfu jsem si dovezla cibulku mořské lilie. Můžete mi prosím poradit, jak ji mám pěstovat v našich podmínkách (potřebuje taky jen písek, nebo může do hlíny)? Je mrazuvzdorná?

Děkuji za odpověď,

Jana

doplněno 01.07.18 18:07:

A ještě další kytky - jedna kytka v květináči, moc pěkně kvete, ale nevím co to je? Dá se sehnat i u nás? a ta růžová - stejný dotaz. Díky.

Mořská lilie
Mořská lilie #2
Mořská lilie #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Rostlina se jmenuje lír přímořský. Vím od známých o několika neúspěšných pokusech o pěstování. O úspěšném se píše zde:

zelenelisty.cz/...

an*
hodnocení

4x

Třetí růžová není Amarilis, je to Tulbaghia violacea.

hodnocení

2x

Růžová - amarylis. Na červenou se zde nedávno někdo ptal a dostal správnou odpově´d. Určitě se odpovědi také dočkáte.

doplněno 01.07.18 18:19:

červená - ruselie

zahradnictvikrulichovi.cz/...

janaz*
hodnocení

Mockrát děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]