Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Asi 4 metry vysoký ořech neroste rovně, trochu se naklání. Kmen je asi 3 metry, potom je koruna. Jak ho srovnat?
Síla kmene u země je asi 7 cm, ve 3 metrech asi 3 cm. Je vychýlený ve výšce 3 m asi o 0,5 m.
Jaká je síla kmene? Jedině ho provazem k něčemu přivázat a tahem opatrně narovnat. Vypodložit provaz, aby se nedřel kmen. Zafixování kmene ponechat tak dva roky. Úspěšnost 50%.
Dobrý den, postupem výše jsem rovnal smrk a docela se to povedlo. Jen jsem použil řetízek, na který jsem v místě doteku s kmínkem navlékl kus zahradní hadice (aby se kmínek nedřel o řetízek). Když jsem kmínek srovnal a zajistil, tak jsem ještě z druhé strany opřel dole o kmínek velký kámen. Zdravím!
V prostoru si můžete pomoci i takto: garten.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.