Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slunečnice v květináči - jak ji pěstovat

Od: monika15* odpovědí: 4 změna:
Ahoj, dostala jsem k slunečnici v květináči. Lze jí pěstovat jako pokojovou květinu nebo je lepší jí dát na balkon aby byla venku? Jednu už jsem měla a nepřežila. prosím poraďte mi. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

monetka*
hodnocení

2x
Já jsem vloni v zimě krmila ptáčky slunečnicovými semeny. Jedno upadlo do květináče a v lednu mi na okně vykvetla krásná slunečnice, tak proč ne.

jabraka*
hodnocení

2x

Milé dámy,pokojová květina slunečnice určitě není,název sám hovoří,že je to květina slunce.Ještě jednou,potřebuje k zdárnému růstu humozní zem,aspoň 15 l obsah nádoby ,hodně zalévání a hlavně slunce!

JABRAKA

monetka*
Ano já vím, jen jsem podotkla, že se prostě vysemenila, vyrostla a vykvetla.

hodnocení

0x
Bylo tu před nedávnem. Slunečnice není vhodná rostlina do květináče... (mrkni se do zdejšího vyhledavače - SLUNEČNICE)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]