Ahoj vsem, Mam problem s krovinorezem, nejde mi nastartovat krovinorez, mam alko 4125, a menil jsem novy karburator, myslel jsem si ze to je tim. Jenze porad nejde, mel jsem to vse rozebrane do poslesniho sroubku, zadne ryhy ve valci, pistek a pistni krouzky v pohode - pistni krouzky jsou napruzene a kompres tam je. Jiskru to hazi i kdyz mi pripada takova mala, male jiskricky to hazi, vyfuk neni ucpany, gufera na klikove hrideli vypada v pohode, svicku jsem menil, saci kos jako palivovy filtr vypada v pohode profoukl jsem ho, vracecka benzinu v pohode, sosak z nadrze kvuli podtlaku taky v poho. Uz si nevim rady. Jo magneto klinek strihly neni. Nevite co jeste muze byt? Cerstvy benzin s olejem je ok.
Je svíčka při startování mokrá nebo ne-já jen jestli tam jde benzín.Zkuste stříknout inekční stříkačkou trošku benzínu přímo pod svíčku co to bude dělat.
lucas*
Dokonce to mel servisak. A napsal : Uz si nevim rady 2xcele rozebrane slozené a stale to nejede tak jsem v doméni ze ten carburator neni dobry a uz na to nemam naladu od 18h na tom delam a za par petek na to nemam ani cas ani naladu.
lucas*
A pri tom jsem ten karburator kupoval novy a rikal jsem mu to
brezina
Kolikrát to měl rozebrané je jedno.Jak je to s tím na co jsem se ptal?
lucas*
Je mokra, dal jsem tam i pod svicku benzin a porad nic. Tak to vypada opravdu na zapalovani
brezina
Jestli to nechytlo s benzínem pod svíčkou tak to bude zapalování-kabel ke svíčce-svíčka...jedno z toho.
A tak samo mam problem s husqvarnou 353, lestil jsem valec i pist pro kamose jelikoz mu synci zadreli benzin bez oleje, povedlo se mi uplne do hladka, pistni krouzek novy, mokra svicka vzdy je, takze zkusit asi novou svicku? Nejspise jo ze?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.