Nejste přihlášen/a.
Ahoj vsem,
Mam problem s krovinorezem, nejde mi nastartovat krovinorez, mam alko 4125, a menil jsem novy karburator, myslel jsem si ze to je tim. Jenze porad nejde, mel jsem to vse rozebrane do poslesniho sroubku, zadne ryhy ve valci, pistek a pistni krouzky v pohode - pistni krouzky jsou napruzene a kompres tam je. Jiskru to hazi i kdyz mi pripada takova mala, male jiskricky to hazi, vyfuk neni ucpany, gufera na klikove hrideli vypada v pohode, svicku jsem menil, saci kos jako palivovy filtr vypada v pohode profoukl jsem ho, vracecka benzinu v pohode, sosak z nadrze kvuli podtlaku taky v poho. Uz si nevim rady. Jo magneto klinek strihly neni. Nevite co jeste muze byt? Cerstvy benzin s olejem je ok.
Mam problem s krovinorezem, nejde mi nastartovat krovinorez, mam alko 4125, a menil jsem novy karburator, myslel jsem si ze to je tim. Jenze porad nejde, mel jsem to vse rozebrane do poslesniho sroubku, zadne ryhy ve valci, pistek a pistni krouzky v pohode - pistni krouzky jsou napruzene a kompres tam je. Jiskru to hazi i kdyz mi pripada takova mala, male jiskricky to hazi, vyfuk neni ucpany, gufera na klikove hrideli vypada v pohode, svicku jsem menil, saci kos jako palivovy filtr vypada v pohode profoukl jsem ho, vracecka benzinu v pohode, sosak z nadrze kvuli podtlaku taky v poho. Uz si nevim rady. Jo magneto klinek strihly neni. Nevite co jeste muze byt? Cerstvy benzin s olejem je ok.
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
brezina
0x
Je svíčka při startování mokrá nebo ne-já jen jestli tam jde benzín.Zkuste stříknout inekční stříkačkou trošku benzínu přímo pod svíčku co to bude dělat.
lucas*
Dokonce to mel servisak. A napsal : Uz si nevim rady 2xcele rozebrane slozené a stale to nejede tak jsem v doméni ze ten carburator neni dobry a uz na to nemam naladu od 18h na tom delam a za par petek na to nemam ani cas ani naladu.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]