Nejste přihlášen/a.
Tohle jsem řešil loni, kdy z úřadu chtěli vyhodit dva ibišky dvacet let staré, které nikdy neviděly nůžky. Dva metry tedy nic moc. Použil jsem dlouhé pákové nůžky. Z jednoho jsem vystříhal kmínek a druhý křivější jsem upálil 20 cm nad květináčem. Bylo to v květnu, na podzim už kvetly. Za mě tedy můžete, dobře regeneruje i ze spících pupenů.
Teď ne. Zkracují více jak o třetinu po odkvětu a na jaře vždy obrazí se záplavou nasazených květů. Troufnu si říci, že Vám obrazí i když ho zkrátíte o polovinu. Uschlé větve vyřezávám dobře zavlažím i 10 litrů naráz a občas dopřeju zálivku / krystalon plod květ v poměru : 2 odměrky na 5 litrů a tímto poměrem zalévám v každé zálivce/ ano v každé/ zeleninu, jahody, květiny. Přeji úspěch s pozdravem v. B.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.