Nejste přihlášen/a.
doplněno 20.06.18 20:58: Ano, to by melo byt ono a je pravda, ze muskaty mam previsle a zalévám vydatne. Myslela jsem, ze delam dobre, protoze na ne dost prazi cele dny slunce. Truhliky mam ale samozavoazovaci, takze prebytek vody ma kam odtect. Chybu asi delam, ze zalevam z vrchu a nechavam vodu protect dolu, misto do spodu - spodnim otvorem, aby si rostlina sama vzala...
5x
je to kokrovitost... Na vině bývá nadměrné zalévání nebo nerovnoměrný přísun vody.
Zdroj: denik.cz/...
3x
Tu korkovitost jsem měla několikrát. Ta je specialitou převislých muškátů. Nic se neděje, nové listy když narostou, už budou čisté. Na kvetení nemá vliv.
doplněno 21.06.18 10:33:
Hahanaj, není truhlík jako truhlík. Já mám široký, dvojitá podlážka a jsou tam knoty. Prostor na nalévání s pinpongovým míčkem. Mám je už víc ja 10 let. Paráda!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.