Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysadila jsem ze sáčku koupenem v obchodě a t

Od: janasemeradova odpovědí: 10 změna:

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

1x

Tak další pokus *smich* Luštěnice trnitá. "Totak", ne že zase najdeš něco, proč to není ona *bum*;)

To bude správná odpověď. Ale přiznám se, že jsem sem málem napsala, že semínka nejspíš pocházejí z Holandska a že není divu, že jsou "bezejmenná" :). Ale teď si uvědomuji, že se prodávají i sáčky se semeny s názvem "letní směs" (nebo tak nějak). Tam se mohou všelijaké neznáme objevit.

an*
hodnocení

0x

Co bylo napsáno na sáčku? Ženšen pětilistý?

Gynostema rozhodně takhle nevypadá. Tohle jsou lupeny jako od papriky.
nd01.jxs.cz/...
ženšen pětilistý = Gynostema to není
an*

Jako od papriky? To je žert? Tyto listy jsou pětičetné. :)

sebod*

An. Neblázni :-D. Ty vidíš PĚT lístků? Já jich teda na fotce tazatele vidím SEDM *ee*

sebod*
hodnocení

0x

Trošku mi to připomíná Jeníčka a Mařenku ;), nebo-li konopíčko konopí. *smich* Zkus ubalit jointa a uvidíš, jaké to má účinky *ua*

Přes to že blbě vidím a mám nastavenou úsporu dat a nízkou kvalitu obrázku takže nerozenam pětičetný list od sedmi :) Musim opět nesouhlasit. Tohle kolem konopí ani neběželo
sebod*

Totak, já netvrdím, že to konopí opravdu na 100% je ;)

Tak jsem si vzala brejle a šla se podívat na fotku do počítače a fakt je, že to konopí připomíná jenom tvarem listů, ale chybí tam to "pilování" listů. No, příště nebudu mžourat bez brejlí na mobil *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]