Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámý druh rostliny

Od: tereza* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,
chtěla bych požádat o radu. Dostala jsem kytici řezaných květin. Všechny postupně uvadaly a jen jedna si vyrazila kořeny. Rozhodla jsem se že tuto květinu zasadím, ale nevím co je to za druh a nemohu ho najít v knihách. Tak bych chtěla poprosit zdali byste mi z přiložené fotografie neprozradily o jakou jde květinu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tereza*
hodnocení

Omloiuvám se za chybu

hodnocení

0x
Řezaných květin? Obrázky jsem viděl, ale je to opravdu z řezaných květin? Popište jejich květ - barva, velikost, vůně... *nevi*

jabraka*
hodnocení

0x
Nu připadá mi to jako druh pryšce.Pokud tomu na řezu teče mléko,je to pryšec.Ale pokud by to mělo být v řezané kytici,tak nevím.
Dost dobře si neumím představit, že bych dal prezentem dámě do ruky pryšce... *smich*
já myslím, že paní se kytka líbila a tak si ji množí... mezi tím zjišťuje název. Jednu kytku mi to připomíná hodně, ale název nedám ani omylem. Maximálně si vzpomenu u koho jsem ji viděl :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]