Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznáte někdo tuto rostlinu?

Od: medvedmonika* odpovědí: 9 změna:
K narozeninám jsem dostala tuto rostlinu, ale vůbec nikde se mi nedaří zjistit o jaký druh jde. Pokud ji někdo znáte, budu moc ráda, pokud se se mnou podělíte návod na pěstování. Předem děkuji
Neznáte někdo tuto rostlinu?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

1x
bohužel, název rostliny neznám, ale choval bych se k ní jako k benjaminovi, nebo tzv. pokojové lipce, dostatek světla, ne však přímé, dostatek zálivky, 1 x za 14 dní hnojit ve vodě rozpustnými hnojivy, na zimu ustat v hnojení a omezit zálivku dle požadavků rostliny, nech trochu vody v podmisce a když si ji rostlina veme tak do dvou dnů, tak zase opatrně vodu doplň, alespoň tak zalévám já, do podmisky...

jabraka*
hodnocení

1x

Hodně podobný mám ibišek.Kdyby byl snímek trochu podrobnější,poznalo by se víc.

JABRAKA

jabraka*
hodnocení

0x
Tady je snímek z Webu,.Znáte pokojové ibišky?
Neznáte někdo tuto rostlinu? #2
Ibišek známe, ale to co je na tom prvním obrázku Ibišek nebude.
medvedmonika*
hodnocení

O pokojový ibišek se nejedná určitě. Má to bohatě členěné listy a kmínek velice podobný staršímu olivovníku i když rostlina určitě není starší než 5 let.

hodnocení

0x
Vylepšit pohled na list jistě pomůže...
medvedmonika*
hodnocení

Další fotky:
Neznáte někdo tuto rostlinu? #3
medvedmonika*
11.06.08 15:59
hodnocení

Listy:
Neznáte někdo tuto rostlinu? #4

medvedmonika*
hodnocení

Tak už vím, co je to za květinu! Jmenuje se Polyscias Fruticosa, neboli Stínovka. Nakonec jsem si poradila sama, ale i přesto vám děkuji za snahu *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]