Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Katalog náhradních dílů

Od: tatik® odpovědí: 3 změna:

Vážení, obracím se na forum s dotazem zda by mi někdo neporadil kde na internetu najít katalog náhradních dílů ke křovinořezu PARTNER B300B. Za případnou radu předem vřele děkuji. Tatik

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Něco by bylo tady...pro porovnání německé stránky...a ND u nás...snad pořídíte...a jak vídíte, PARTNER i McCULLOCH je vlastně ELECTROLUX ...a dělají to v Itálii ...toť dělba práce; nebo je to jinak?

hodnocení

Váženy příteli nonek, Vaše odpověď mě velmi potěšila, doporučil jste mi přesně to co jsem potřeboval. Montážní sestava a názvy s čísly ND. Velice Vám děkuji tatik.

Tatiku, jsem rád, že vám to pomůže; podobně jsem hledal v minulosti i já, sekačku Brill, no a našel jsem, takže vím, o čem to je...pokud mohu, rád pomohu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]