Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám na zahradě vzrostlý ořech. Jelikož už nepotřebujeme dřevo a díky vytížení není čas, aby jsme to zkáceli, chci prodat strom někomu, kdo přijede zkácí jej a dřevo si odveze. (na podzim až opadá listí)
Jak se prodává strom na zkácení? Jak určit správně cenu?
Děkuji
Požádejte někoho kolem sebe, kdo má motorovku, zda by ořech nepokácel a neuklidil. O prodeji nastojato asi nemůže být řeč. Osobně bych do toho nešel ani za to dřevo. Větví moc a ořech na topení taky nic moc.
Rok jsem sháněl někoho kdo by si vzal dřevo za pokácení dvou obrovských smrků, dole téměř 3 metry po obvodě. Pravda rizikovější kácení, nešlo položit. Nakonec jsem byl rád, že jsem sehnal nejlacinějšího soukromníka a zaplatil za dva smrky 20 000 Kč. Dřevo mně zůstalo a vše ostatní uklidili. Když jsem to viděl, mohu říct, že za míň bych to nikomu určtě nedělal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.