Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aku sekacka

Od: dance® odpovědí: 4 změna:

Dobry den prosim , muzete mi poradit pro zahradku 300m2 jakou sekacku vybrat .

Jde mi o porovnani technickych parametru

lidl-shop.cz/...

sekacky.heureka.cz/...

Velice dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podívejte se na černé ovce z května 2018, kde testovali 20 různých sekaček ceskatelevize.cz/... a jejich výsledky v D´testu dtest.cz/... - třeba tam jsou i ty Vaše?

hodnocení

V testech nebyly, ale dekuji

hodnocení

0x

Pokud máte k dispozici el. síť, tak rozhodně nekupujte aku sekačku, protože Vám akumulátor vydrží s bídou 1 rok a pak ztratí kapacitu a můžete ho vyhodit. Nový pak stojí téměř jako nová celá sekačka. Kupte si el. sekačku se síťovým kabelem nebo s benzinovým motorem.

marf*
hodnocení

0x

Se sekačkou s akumulátorem nemám nejlepší zkušenost, nabití moc nevydrží. Byla vyměněna za benzínku, ta mi přijde spolehlivější. A pak na rovný trávníček tahle, solární: ekobydleni.eu/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]