Určitě jsem podobnou rostlinu někdy někde viděla, jen si vzpomenout. Pomohlo by, kdybyste přidala informace, jestli rostlina někdy kvetla a jak, jestli jsou listy měkké a ohebné, nebo pevné a masité - sukuletní. Na fotce se mi zdají některé listy měkké, jiné tuhé.
eset*
Rostlinu mam asi rok a jeste nekvetla.Na jare jsem ji serizla (ta mensi je jeji vrchol).Mate pravdu,ze nektete listy jsou mekke a to ty vrcholove nove narostle.Ty starsi spodni jsou tuhe,ale zacaly se ohybat dolu,scvrkavat,zloutnout az odpadly.Kminek mi na prvni pohled pripomina ananas.Myslim,ze to bude nejaky druh pryzce,ale po pul roce hledani jsem stejnou rostlinu nenasla.Po seriznuti nebo ulomeni listu vyteka bile mleko.Taky mela listy zelene,ale ted jdou ty vrcholove do zelena.Mam jeste jednu,ale ta neroste do vysky.Pokusim se poslat foto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.