Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vystavení faktury k zakoupené sekačce

Od: rm71* odpovědí: 10 změna:
Infomail AlzaAlza.czVážený zákazníku,Vaše objednávka 174987856 (nebo její část) byla právě odeslána.Šetříme životní prostredí, proto Vám doklad nově zasíláme pouze elektronicky, v zásilce jej nenajdete. Doklad si mužete stáhnout ve formátu PDF (odkaz platí 3 týdny) nebo kdykoliv na Moje Alza.Sledování balíků:NP3173302510UDopravce: Česká PoštaOčekávané dodání: 19.04.2018Dodací adresa: Richard Mihula Na poštu 61800 Brno 18 +420734709656Dobírková částka: -- KčPři přebírání zásilky zkontrolujte stav balení. Pokud je porušena ochranná páska, balení obsahuje trhliny, deformovaný roh, proražený karton nebo jiné znaky porušení, mohlo dojít také k poškození zboží. Trvejte na sepsání reklamačního protokolu s řidičem před potvrzením převzetí. Zajistíte tak rychlejší řešení při případné pozdější reklamaci.Product picture Sekačka Hecht 1233 (BOM64b) 1 ks OK

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Ríšo, co tě trápí?

Svěř se, uleví se ti.

rm71*
hodnocení

Díky tvé odpovědi se mi skutečně trochu ulevilo. ;) Bohužel bych tu fakturu vážně zahrnul do účetnictví...

No vidíš, konečně se ví, co tě trápí.
Nevidím v tom problém.
Doklad si stáhni a vytiskni.
cicky

K čemu vám bude faktura z roku 2018, když máte přerušenou živnost do roku 2050?

jirka*
hodnocení

2x

Chce se pochlubit

rm71*
hodnocení

Jistě. Já se rád chlubím... ;)

martl
hodnocení

2x
No tak si ji stáhni, vytiskni a dej si ji do účetnictví. Nevidím v tom nejmenší problém

martl
hodnocení

0x
A kde je problém?
rm71*
hodnocení

Problém je v tom, že tu fakturu fyzicky potřebuji zahrnout do účetnictví...

...proto Vám doklad nově zasíláme pouze elektronicky, v zásilce jej nenajdete. Doklad si mužete stáhnout ve formátu PDF (odkaz platí 3 týdny) nebo kdykoliv na Moje Alza
A kde je problém?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]