Dobrý den, netuší prosím někdo nahodou co by to mohlo byt za rostlinku? Vysadili jsme letos kerickova rajcatka a z nekterych seminek vyrostlo toto. :D pro predstavu velikosti je to zasazene v kilovem kyblicku z jogurtu a listecky jsou velke 2-3cm Mockrat dekuji
Já sice nevím, že se to jmenuje šrucha zelná , ale dobře Vám radím - co nejdřív a co nejdůkladněji se toho zbavte. Jinak toho brzo máte plnou zahradu (a nejen letos).
Je to štrucha. V kelímku ji pěstovat můžete, ale ne v zahradě moc nedoporučuji. Je to sice jedlá rostlinka a do salátů je výborná, ale na zahradě je to plevel, který je skoro nezničitelný. A tolik toho nesníte, co toho vyroste . Já to jím ráda, ale mám toho víc než by bylo zdrávo...
Jo, a nevyrostlo to ze semínek rajčat, ale bylo to v hlíně, do které jste zasadili ta semínka rajčat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.