Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čerpadlo do jezírka

Od: voloda® odpovědí: 5 změna:

Jaké použít čerpadlo do zahradního jezírka o objemu cca 700 litrů. Vodu mám samozřejmě zelenou !

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Těch 700 litrů vody vycucne téměř každé kalové čerpadlo coby dup.
Na barvě nezáleží.
.
Pokud upřesníš dotaz, co chceš s tím čerpadlem dělat, dostaneš konkrétnější odpovědi.
hodnocení

No to právě, sehnal jsem kalové, ale to bych vykrvácel - 400 W.

hodnocení

2x
Zdravím. 750 litru neni zas tak moc.ale fakt záleží na tom, na co presne ho chcete... na vycucnuti a napusteni vody pouzivam starou Sigmu,vycucavam cca 2* za sezonu,pokud se neco výjimečného nestane ( deti nenahazi štěrk do jezírka atp). Na cisteni vody pouzivam čerpadlo mensi,s fontankou. Misto fontány cas od casu pripojim klasickou homemade filtraci a jezírko je parádně čisté. Zapínám to obcas,kdyz si vzpomenu,jednou za tři, pet,sedm dní.. podle cistoty vody. Jsem celkem pintlich,takze ji chci mit porad cistounkou. Fontanku zapinam treba i kdyz prijde navsteva,jako ze pro efekt jo a obcas tam take naliju přírodní bakterie,kdyz vim ze se mi nebude par dni chtit filtrovat a nebo treba ze pojedeme na dovolenou. Driv jsem to udrzovala jen pomoci nich.

floro*
hodnocení

0x
A co s tim cerpadlem chces delat? Vycerpat vodu a vymenit nebo honit vodu dokola nebo pres cisticku?
700 l bohuzel nijak neudrzite kristalove pruzracne. Nebot pro takove mnozstvi se to rozhodne nikdy nevyplati.

joudic*
hodnocení

0x

rasy nemaji rady med (Cu), a take slana voda je finta fn

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]