Dobry den.Vite prosim nekdo nazev teto pokojovky?Nevim jak o ni pecovat a zacala mi chradnout.Pecovala jsem o ni jako o sukulenty,ale asi ji to nevyhovuje.Dala jsem ji na balkon,ale listy od spicek cernaji a ostatni jsou jakoby vyschle.Zalevam ji pouze kdyz je substrat vyschli.Pres zimu na okne byla nadherna,ale ted je to takova chudinka.Nevim jak ji zachranit a prospet. Jeste bych prosila o urceni rostliny na dalsi fotografii. Dekuji za odpovedi.
Jo jo bude to peprinec.Vzpomnela jsem si,ze jsem k nemu prisla v OBI.Na voziku tam meli ruzne druhy peprincu na doplneni do regalu.Na zemi u toho lezel ulomeny kousek tyhle rostlinky a ja si ji tenkrat vzala.Bylo mi lito,ze by mela skoncit nekde v kosi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.