Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Větvení begonie

Od: aknel* odpovědí: 5 změna:
Pokud ji zaříznu,rozvětví se mě?mám ju už metrovou a chtěla bych ju mít rozvětvenou.Zkusila jsem zaštípnout vršek,ale potvora jede furt do výšky.
Větvení begonie

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x
jasný, stále zaštipovat, a gratuluji k nádherné kytce, musím se přiznat - pokojové begonie mi nejdou *plac*
aknel*
hodnocení

tak to zítra zaříznu.Moc díky;)

hodnocení

0x
Zaštipovat určitě, jinak vám vyjede do dvoumetrové výšky! :)
aknel*
hodnocení

tak jsem ju hned uřízla na 40 cm,a ze špice jsem udělala ještě 3 řízky(dala jsem je do hlíny s pískem a pod pod sklinku).No ale vypadá to ,že ta potvůrka se nerozvětví,jen si poroste z toho vrchního kolínka dál.No uvidím,pak dám vědět.
Zatím dík;)

rdimnerdim*
hodnocení

0x

Tady pisou, ze by mohl byt problem v pristupu svetla - begonie by mela byt ve stinu!

ireceptar.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]