Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rostliny na zahradě

Od: lulu57 odpovědí: 13 změna:

Ahojte, =)

máme relativně novou zahradu a chtěla bych si z ní sušit rostlinky pro zvířátka. Akorát nepoznám, co na ní roste. Je tu někdo, kdo pozná? :) )

Rostliny na zahradě
Rostliny na zahradě #2
Rostliny na zahradě #3

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lulu57
hodnocení

Tady jsou další 3, to druhé mi přijde jako špendlík s meruňkou, je to možný?

Rostliny na zahradě #4
Rostliny na zahradě #5
Rostliny na zahradě #6
sebod*

žlutý květ - pryskyřník prudký - pro zvířata může být jedovaty. Meruňka se špendlíkem - asi Vám plodí i podnož,

lulu57
20.05.18 18:56
hodnocení

Děkuju

lulu57
hodnocení

Další 3 ...

Rostliny na zahradě #7
Rostliny na zahradě #8
Rostliny na zahradě #9
pohanka*

Poslední obrázek by mohl být nějaký druh jetele. Ale máme jich zde u nás 19 druhů, tak počkat, až vykvete.

"Další 3 ..."

První z nich je podle mě divizna brunátná.

lulu57
20.05.18 18:38
hodnocení

Další 3

Rostliny na zahradě #10
Rostliny na zahradě #11
Rostliny na zahradě #12
sebod*

první pbrázek - ginko (jinan dvoulaločný), potom lebeda - plevel, trojka - vajgelie

lulu57
hodnocení

Děkuji moc. :)

lulu57
hodnocení

A ještě jedna... Děkuju všem, kdo mi poradí. =) Podle googlu, mi přijdou všechny kytičky stejné...

Rostliny na zahradě #13
pohanka*

Toto by mohl být Muchovník, indiánské ovoce podobné borůvkám. Pokud začnou plody červenat a vybarvovat se do fialova, mohl by to být. Chuť je spíše jemná.

sebod*
hodnocení

0x

na úplně prvním obrázku, první foto je chrastavec.

doplněno 20.05.18 18:50:

sice plevel, ale já ho mám moc ráda a mám ho i na záhoně

lulu57
hodnocení

Děkuji :.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]