Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obroste cibule?

Od: ttevi* odpovědí: 3 změna:
Ahoj. Letos mi pes pohoupal 2zahony cibule a zlamal vrsky. Obroste jeste nebo je po ni?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jestli nejsou rozmačkané středy, tak poroste normálně dál.

an*
hodnocení

1x

Poroste, vyrazí nové vrchní výhony. Ty polámané výhony můžete ostříhat a použít v kuchyni a psa začít učit, kam smí a kam ne. Nebo si dát kolem záhonů plůtek. Můj běhá jen po cestičkách a v trávě, ale učila jsem ho to od štěňátka.

ttevi*
hodnocení

0x

Dáváme kolem záhonu pásku - několik řad, ale jelikož je to malé telátko (bernský salašnický) tak ji buď urve, jak zavadí při přeskoku tlapou a nebo ji přeskočí a vesele si kráčí záhon nezáhon. Nejradši tam ještě zakopává rohlíky :-D Když ho tam chytím, tak se snažím mu "vysvětlit" že tam teda ne, ale většinou tam leze když jsem v práci a já už jen vidím tu spoušť :-/ některé cibulky vykopal - ty jsem tam píchla znovu a uvidím...jinak jsou spíš zlámané jen vršky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]