Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vinově červené kvetouci pole

Od: miji odpovědí: 11 změna:

Jela jserm okolo fialově či vinově kvetoucího pole,vrta mi hlavou co to je za plodinu.Obvykle to pole bylo oseté řepkou,ted plodinu změnili jsem i myslela že to je len, ale ten snad kvete modře.Díky za radu.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

6x

Teď jsem viděla také rozkvetlé pole. Jednalo se o jetel. Po vyhledání na netu píšou, že jetel inkarnát (nachový?). M.

doplněno 15.05.18 09:48:

Nemáte zač. Ono to člověka hned praští do očí (a potěší), když vidí něco jiného než řepku ;)

miji
hodnocení

Děkují moc všem rádcum za radu...bude to na 99,9% jetel,foto bych vložila protože to je kvetoucí nádhera ale neumim to.

hahanaj*
hodnocení

5x

nejspíš to bude červený jetel

pole vypadá takto

Vinově červené kvetouci pole
miji
hodnocení

Přesně tak ta pole vypadají.

hodnocení

3x

Teď nakvétá jetel inkarnát.

hodnocení

2x

Napadá mě laskavec nebo svazenka

Vinově červené kvetouci pole #2
Vinově červené kvetouci pole #3

an*
hodnocení

2x

Mohl to být i jetel nachový, nebo vlčí mák. Dejte foto, jinak jsou to jenom dohady.

hodnocení

0x

Nejspíš Ostropestřec mariánksý, což je kulturní bodlák.

Podrobnosti i využití zde.

hodnocení

0x

.

(Myslela jsem, že fotku vložil tazatel...) :)

72mona3*

Na svazenku je brzo.

Tady už kvete - záleží na poloze a na době vysetí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]