Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za rostlinu?

Od: elisbelisa odpovědí: 10 změna:
Ahoj, neví někdo název této rostliny?
Co je to za rostlinu?
Co je to za rostlinu? #2
Co je to za rostlinu? #3

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

floro*
hodnocení

2x
Trochu mi to pripomina topinambur. Ale ty fotky jsou strasne nevhodne - prosvicene sluncem, rozmazane a bez detailu. Vyfotte jednotlivou rostlinu i se zretelnym stonkem a hlavne po slunci.
elisbelisa
hodnocení

hodnocení

0x

A kde Vám to roste? Má to dost divný kořínek. Kvete to?

elisbelisa
hodnocení

Roste to v parku pospolitě ,vlastně to vidím hodněkrát ve městě
elisbelisa
hodnocení

Kvést jsem to ještě neviděla nevím

hodnocení

0x

Nějaké rdesno - podle tvaru listů snad obojživelné?

elisbelisa
hodnocení

Nemyslím si že to bude rdesno koukám na obrázky a nic se s tím neshoduje tahle rostlina roste ve městě u silnic ne u jezera ale i tak díky za odpověď

Rdesno obojživelné může růst i na suchu, ale netvrdím, že je to nutně ono (opravdu by to chtělo podrobnou fotku jednoho výhonu). Rdesno obojživelné: jeffpippen.com/...

Stonek a listy mi každopádně připomínají nějaký druh rdesna.

jabraka*
hodnocení

0x

mám podobný keř a myslím,že je to vavřín.

JABRAKA

pohanka*
hodnocení

0x

Na první pohled mě to přišlo také jako ten topinambur, ale ten má hlízy. Takže porýt v zemi, jestli tam nejsou.

Druhá možnost je mandloň nízká, ta teprve pokvete. Má některé větvičky dřevnaté? Hodně odnožuje, takže bývá na místě více porostu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]