Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pila - těsnění

Od: hlavik® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

z pod víčka pily mi vytéká palivo - pila Partner P340S. Těsnění je součástí víčka, měnil jsem ho už několikrát. Bohužel je to asi čínský šmejd, stačí odložit pilu přes zimu a je kaput. A je úplně jedno, že zátka je vyšroubovaná. Nedá se někde sehnat náhrada? Průměr těsnění 31mm, průměr otvoru 20mm a šířka 2mm.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olin*
hodnocení

0x
Stará pneu duše třeba z osobního auta (v pneuservisu se rádi zbaví odpadu) a dobré nůžky+ pečlivost- dvě kolečka na sebe a máš těsnění kdykoli po ruce. Můžeš to těsnění vyrobit z čehokoli i z měkčího plastu.
Bohužel to nefunguje. Benzín s olejem kroužky z duše leptá. Navic ta guma je měkká takže když dotáhneš zátku , guma se vytlačí mimo a teče to dál. Užil jsem si s tím , když jsme dělali na výřezu a muselo to být hotové takže nebyl čas běhat po kramech. Týden jsem to flikoval kroužkem z duše ale bylo to o nervy. Pak jsem vyhrabal v šufleti fíbrový kroužek a ten už tam mám dva roky.
olin*
Máš pravdu, benzín "rozežírá" gumu-poplet jsem to s olejem, ten tolik nereaguje, ale tak jako tak, ta duše je pouze dočasné řešení. Chce to spíš plast, odolný benzínu, toho fíbru bych se bál, že se Odře a kousky spadnou do nádržky a jestli tam není sítko (čemuž nevěřím), je na malér zaděláno..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]