Přesně jak píše Pckop. Já budu dávat ven zítra. Dnes jsem nestihla. A je to tak. Už nevím kdy přesně to bylo, jestli před 3 roky, ale dala jsem až po 15 květnu, podle předpisu a mrazíky přišly asi za týden. Takže na to už moc nevěřím. Ale jsem z Poděbrad a tady je fakt hodně teplo. Ráno je sice chladno, tak kolem 10 stupňů, ale pak se oteplí na 25. A jak hlásili ty vichřice a pohromy asi před třemi dny, tak tady nic. Jen trochu silnější vítr. Takže se řiďte počasím, jaké máte u Vás.
Domnívám se, že letos už mrznout nebude. Aspoň u nás ne. Ale nevím jak je u vás a zmrzlíci jsou už za týden. Když ten týden počkáte, máte jistotu, že vám nic nezmrzne.
doplněno 06.05.18 18:54:
Já už je mám také venku, ale radit totéž někomu, kdo třeba bydlí v horách, to bych si netroufla.
Se zahradou mi radí zkušená sousedka. Na podobný dotaz mi předevčírem řekla - dejte to ven. V nejhorším přikryjete bílou textilií. Tak jsou rajčata a papriky venku. Trochu risk. Jsme v nadmořské výšce kolem 615 m n.m.
Dnes jsem je dala. Každým rokem to tak dělám. Nic se jim nestane,nebojte. --- Ono je to poslední léta o něčem jiném. Ze zimy hup do léta doplněno 06.05.18 19:37: Momentálně poslouchám zprávy. Ledoví muži se nám prý letos vyhnou ! Také ukazují rozkvetlé palmy v Praze v soukromé zahradě. A ještě,nádherné rozkvetlé kaktusy v zahradách
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.