Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mravenci likvidace

Od: wiki* odpovědí: 6 změna:

jak zlikvidovat mravence v záhonech?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Proč hned likvidace, když nejsou v domě? Víš, čím ti škodí a čím prospívají? Tak si to napřed zjisti!

doplněno 06.05.18 16:53:

Nemám jahody a nevím, zda je má tazatel.

Opravuji: Mám plantáž lesních jahod a mravence taky a stejně si jich nevšímají*smich*

id

Až vám mravenci zlikvidují jahody, tak je také nebudete opečovávat, ale likvidovat. Vlastní zkušenost.

hodnocení

2x

Při velkém výskytu používám přípravek proti mravencům Forestina - zdravá zahrada. Mravenci mi vadí v záhonech. Hodně se zdržují i pod dlažbou.

72mona3*
hodnocení

2x

Také hned nechci vše živé likvidovat, ale záleží, kde mravenci jsou a jaké jsou výsledky jejich činnosti. Už se mi stalo, že zlikvidovali rostlinu (mraveniště v kořenech). To potom nastoupí Substral.

postriky-eshop.cz/...

hodnocení

0x

Někde jsem četla, že nesnášejí kypřicí prášek do pečiva a usušený lógr z kávy. Tak se to chystám vyzkoušet.

olin*
..já slyšel odpudivost mravenců levandulí, ale uvnitř v domě, na venek nevím..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]