Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte keř?

Od: an* odpovědí: 11 změna:

Co to je?

doplněno 05.05.18 18:32:

Tak už to vím, je to Pámelník Chenaultův. A ulevilo se mi, že nikdo nenapsal, že je to skalník. :-D

Poznáte keř?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

2x

Bude to jilm. Jestli jilm nádherný nebo jiný, přesně nevím. Možná Jilm sibiřský.

an*
hodnocení

Jilm to není. Výška tak 40 cm, víc nenarůstá a rozlézá se do stran. Větvičky jsou rozvětvené.

an*
hodnocení

Ale dám bod za snahu. Poznávat ze špatné fotografie když si člověk nemůže sáhnout je obtížné. ;)

A porovnávat s fotkami z internetu je také velmi klamné.

sebod*

Bod za snahu? Hmm, tak to je třeba topopl! Taky dostanu bod?*zed*

72mona3*

@sebod - to nepůjde. Komentáře přeci nelze hodnotit :-D

Jinak třeba Suzymon tohle dělá běžně a evidentně neni jediná.

Ovšem co je to za keř (topopl to jistě také není *smich2*), to bych se dozvěděla ráda.

72mona3*
hodnocení

2x

Přiznám se, že tápu. Velmi mi to připomíná jeden z tavolníků. M.

doplněno 05.05.18 17:17:

No právě...

Ten, který mi to připomíná, má tak dva metry...

A v hlavě mám uložený obrázek a nelze ho spojit s názvem *zed*

doplněno 05.05.18 18:54:

Tak tento pámelník jsem tedy opravdu ještě neviděla... :(

an*
hodnocení

Tavolníků tady máme několik a nyní všechny kvetou. Navíc i ten nízký dorůstá 80 cm. Tavolník to nebude. Tento keř kvete až v červnu. Také dávám bod za snahu a čas ztracený hledáním. :)

jofa*
hodnocení

0x

Když už jsme u těch keříků, neví někdo jak se tento keř jmenuje? Už jsem to zapomněl a nikde to nemůžu dohledat. Má jemné bílé kvítky, spousta včel, zlatohlávků a na podzim impozantní zlatá barva. Děkuji.

Poznáte keř? #2

Teď, když už tazatelka zjistila název svého keře, bylo snadné najít i ten váš:

korunatka - stephanandra

72mona3*

A to vaše roští...

... nemůže to být korunatka? M.

Sakra! Druhá... :)

jofa*

Děkuji oběma, je to ten keř ( korunatka ...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]