Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ružovění sukulentu

Od: katuskaa odpovědí: 4 změna:
Navazuji na otazku bílá místa na sukulentu.Bohužel už tam nejde nic připsat tak jsem musela založit novou rubriku.Kuktus mi začal ruzovet.Nemyslím si, že by to mělo být něco špatněho ale kdyby přeci jen náhodou.Radši se zeptám odborníků zda je to v pořádku.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

knedlicka*
hodnocení

2x
fotečka by se šikla ;)

al bunda*
hodnocení

2x
nebyl po zimě vytažen ze stínu na slunce?
katuskaa
hodnocení

obávám se že je to možné:(vytáhla jsem ho ze sklepa, ale to už je dobrý měsíc možná dýl a to tolik slunce nesvítilo.Je pravda že ted byl dost na slunci ale to byl i celý minulý rok a nevadilo mu to.zalévám ho jednou za 14 dní jak mi poradila jedna chovatelka,která ho má taky.kaktus mi celý sbělal,místama zružovel a zacalse jakoby scvrkávat.Je pravda že jsem ho tuto neděli poprvý přihnojila.Přikládám foto.
katuskaa
16.05.08 09:42
hodnocení

to foto:
Ružovění sukulentu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]