Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kana-kdy dát na zahradu

Od: karlosdos* odpovědí: 6 změna:

Kdy se může dát na zahradu hlíza kany?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Tady vůbec nejde o to, sázet po zmrzlých, jde o to, aby nevylezla do zmrzlých. Ovšem kdy zmrzlýci budou a jestli vůbec, to nikdo neví. Jestli jich máte pár, klidně zasaďte a když budou hlásit mrazíky, tak je přiklopte plastovým kyblíkem.

hodnocení

2x

Souhlasím s an. Taky bych nespěchala. Kanu bych do záhonu vysadila až v květnu, kdy nebudou již hrozit mrazy.

an*
hodnocení

1x

Je citlivá na přízemní mrazíky, dala bych ji ven až po 15 květnu. Někdo si je doma předpěstovává v květináčích a dává ven po polovině května už narostlé. Dříve tak kvetou.

hodnocení

0x

Já jsem jí dala ven před 3 týdny a teď už raší. Takže čas určitě je.

hodnocení

0x

Je to riskantní, ale už je mám venku, naštěstí ve velké nádobě, takže jestli budou hlásit mrazíky, šoupnu je dovnitř.

hodnocení

0x
Záleží v jakém je máte stavu, pokud jsou moc narasene tak bych je raději zasadil. Pokud to týden vydrží ještě doma bude to ideál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]