Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde ziskat semena zapallo de tronco

Od: wydra® odpovědí: 8 změna:

Tyhle male, stavnate, vynikajici dynicky jsem milovala, cestovaly s nami mesic Argentinou. Jedly se jako jablíčka, vyborne jako nase cukiny ke zpracovani, zapeceni, polevky. Kamaradka by je pestovala, take se do nich zamilovala a ted shanim seminka. Poradite mi nekdo? Nasla jsem dva weby, ale jsou nekde v Arizone. Nevim zda by poslali, ale bude ev drahe i postovne. Tak zkousim, jestli nahodou nema nekdo moznost, nebo informaci?

A doplnuji, male, kulate cukiny, ktere se obcas u nas objevi, to nejsou!

Kde ziskat semena zapallo de tronco

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkusila bych jinou cestu a poptala se ve firmách, které odtamtud dovážejí potraviny, případně v restauracích, které tamní suroviny mohou používat.

Nebo se podívat na krajane.cz - tam bývala i inzerce pro různé země, ale nevím, jak to funguje teď.

hodnocení

Diky, dobry napad, oboji vyzkousim! A treba mi odpovi z USA. Ale je mi divne, ze cokoliv jsem nasla na eBay a tohle ne.

hodnocení

0x

A nenašla byste to třeba na AliExpress? aliexpress.com/... zkuste rozkliknout ty první, jsou malé a zelené, nebo pohledejte dál. mají jich tam opravdu hodně.

hodnocení

neni, bohuzel neni. Pisu na vsechny mozne strany, jedine maj v argentine a proste neposlou, resp nejde objednat a kdyz jim napisu, je to stejny. Neposlou. Ale ja je sehnat chci, MUSIM, nejslepsi "dyne" jakou jsem kdy jedla.

Ještě mě napadlo - co nějaká cestovka, která přímo tam pořádá zájezdy? Zkusit přes jejich delegáta?

hodnocení

Ano, napsala jsem do Adventury, zatim nemam odpoved. Ale to ted resim. a take zkusim hostel, kde jsme bydleli, tam si na nas vzpomenou. Nevzdavam se :) A dik!

Je jich víc, co tam jezdí - nebo cesty tedy aspoň nabízejí. Držím palce a mám pochopení ;)

hodnocení

Dekuji za snahu, opet to neni ono. Ale podarilo se mi vcera najit skupinu na fb "jidlo Argentina" a jedna slecna mi slibila seminka poslat. Tak budu doufat a cekat. Pry mi da vedet, az je posle. Ono je to pro Argentinu specificke. Skoda, je to tak moc dobre, jiste by to u nas melo uspech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]