Nejste přihlášen/a.
Tyhle male, stavnate, vynikajici dynicky jsem milovala, cestovaly s nami mesic Argentinou. Jedly se jako jablíčka, vyborne jako nase cukiny ke zpracovani, zapeceni, polevky. Kamaradka by je pestovala, take se do nich zamilovala a ted shanim seminka. Poradite mi nekdo? Nasla jsem dva weby, ale jsou nekde v Arizone. Nevim zda by poslali, ale bude ev drahe i postovne. Tak zkousim, jestli nahodou nema nekdo moznost, nebo informaci?
A doplnuji, male, kulate cukiny, ktere se obcas u nas objevi, to nejsou!
Zkusila bych jinou cestu a poptala se ve firmách, které odtamtud dovážejí potraviny, případně v restauracích, které tamní suroviny mohou používat.
Nebo se podívat na krajane.cz - tam bývala i inzerce pro různé země, ale nevím, jak to funguje teď.
A nenašla byste to třeba na AliExpress? aliexpress.com/... zkuste rozkliknout ty první, jsou malé a zelené, nebo pohledejte dál. mají jich tam opravdu hodně.
neni, bohuzel neni. Pisu na vsechny mozne strany, jedine maj v argentine a proste neposlou, resp nejde objednat a kdyz jim napisu, je to stejny. Neposlou. Ale ja je sehnat chci, MUSIM, nejslepsi "dyne" jakou jsem kdy jedla.
Ano, napsala jsem do Adventury, zatim nemam odpoved. Ale to ted resim. a take zkusim hostel, kde jsme bydleli, tam si na nas vzpomenou. Nevzdavam se A dik!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.