Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám na trávu sekačku riwall se startováním na lithiovou baterii, která není starší než rok a půl, celou minulou sezonu šlapala jak hodinky a včera jsem sekal část zahrady a musel jsem jí nabít aby vůbec nastartovala a dneska jsem jí měl cca půl hodiny na nabíječce a an nezdechne...
Přitom když zmáčknu tlačítko úrovně nabití tak svítí že je nabitá, ale při zmáčknutí tlačítka start u sekačky začne blikat červená dioda u nabíjení, viz obrázek... Pojistku jsem zkoušem měnit a taktéž bez úspěchu a při rozdělání jsem nenašel nic co by bylo spáleného či jinak poškozeného...
Předpokládám že baterie odešla do věčných lovišť?
Má sekačka i start pomocí šňůry? Pokud ano, zkuste nastartovat a chvíli sekat...zkoušel jste, zda se nůž lehce točí, když s ním za klidu sekačky pootočíte? To, že baterie signalizuje přetížení, může být vadnou baterií nebo třeba "zaseknutou" sekačkou...Který typ sekačky máte? Baterie se nabíjí během sekání? Je to přece Riwal...Nebo musíte nabíjet nabíječkou? Zkuste dát štítek baterie i štítek nabíječky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.