Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekačka z Lidlu

Od: miji odpovědí: 5 změna:

Od zitřka je v prodejí v obchodním řetězcí "Lidl " akumulátorová strunová sekačka,pokud ji někdo vlastníte prosím o pár slov recenze.Děkují moc.

doplněno 19.04.18 05:48:

Děkují za odpovědi,o kvalitu bych se až tak moc nebála,máme z Lidlu už několik spotřebíču do kuchyně a všechny jsou v naprostem pořádku a fungují i po záruce,Spíše jsem chtěla vědět jestli už ji někdo z rádcu nepoužíva a jak je spokojený,kolik vydrží na jedno nabiti baterie atd...není v nabidce poprvé,tak snad už ji někdo otestoval.děkují.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

2x
Je to sekačka sekačka FRTA 20 A1, která je v akci, že jo? O ni tak nejde, je dobrého provedení, aku docela dobrá, ale dal bych si pozor na náhradní nože. Sice jich dávají 20, ale co potom, když se všechny zničí?
babrakkarmal

Koupí si nové. rmpartner.cz/...

olin*
hodnocení

0x
Osobně bych nebral, prodávají většinou věci od začínajících firem či méně kvalitní zboží.
sekacka

olin - a konkrétně by to nešlo? Jaké nekvalitní zboží? Od jakých firem? Já mám úplně jiné zkušenosti.

eda*
hodnocení

0x

Doporučuji, je spolehlivá, dobře se obsluhuje. není určena pro běžné sekání trávy. Vhodná a dobrá pro dosekávání porostu po motorové sekčce. Výdrž baterie je cca na 1/2 hod. práce, ale to je dostatečné. Drahé jsou náhradní nože

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]