Nejste přihlášen/a.
Ahoj, vytahl jsem po zime sekacku, ze vysaju listi a posekam zacinajici travu. Chytla napoprve, ale hrozne se zakourilo modravym dymem. Vzapeti chcipla. Nekolikrat se to opakovalo, vzdy s kourem. Nakonec se rozbehla, domnival jsem se, ze po chvili chodu prestana kourit (tak tomu bylo vzdy), ale stale za mnou byl oblak koure. Asi po minute jsem toho nechal. Nevite, prosim, co se to s ni deje? Diky za kazdou radu! Sšbor
sekačka se má skladovat bez kapalin - tj. kouř je z oleje, palivo staré, ... jestli tomu nefandíte (jako že asi ne), sežeňte si servis nebo souseda... potřebujete předsezónní servis a čerstvé kapaliny (palivo, olej, filtr)
olej je v nádobě pro olej - maže - ten olej se stejně jako u aut mění po sezoně... 400ml za cca. 200,-? Jak skladujete sekačku - visí, je převrácená? olej přeteče do míst, kam nemá... sekačka má mít náklon max 30°
Dekuji za odpoved, ale sekacka byla uskladnena bez benzinu (ruku bych za to nedal), ale benzin se do ni dava bez oleje, je to 4takt. Stavalo se mi v min. letech, ze se starym benzinem sekacka normalne "jela".
Ahoj, byl jsem se zeptat v servisu Huskvarna - problem byl velmi jednoduchy - pri cisteni sekacky pred zimnim uskladnenim jsem ji pri cisteni spodku priliz naklonil na bok a olej pretekl do vyfuk. potrubi, odtut ten kour, kdyz se provozem zahrala. Takze rada pro vsechny, kdo to nevi, na bok naklanet jen trochu, kdyz, tak dopredu, nebo k rukojeti. Zdravi vas Sebor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.