Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vertikutační hrábě

Od: albireo® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den milí rádcové

ráda bych upravila trávník na zahradě, zbavila ho mechu. Chtěla bych se zeptat, jestli používáte vertikutační hrábě, případně s kterými máte dobré zkušenosti? pokud bych si měla nějaké pořídit. Díky za vaše tipy

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Měli jsme je a rádi jsme se jich zbavili, bud jsem na to nemela dost síly nebu zručnosti :-D , ale manžel dost rychle potom zakoupil elektrický vertikutátor, přestože máme nalou zahrádku. Toto je pouze moje zkušenost, možná bude na ně i chvála.

hodnocení

4x

Mám sice malinký trávník, ale i z něj se toho vyhrabe vždy strašně moc. Takže si půjčím vertikutátor a je to podstatně důkladněji, rychleji a bez dřiny.

hodnocení

2x

Opravdu nema cenu se drit ,poptejte se ve Vasem okoli na pujcovnu zahradnickeho naradi-nestoji to majland a za tu usetrenou drinu mi tech par kacek stoji,nema cenu kupovat-potrebujeme na podzim a na jare,a nemusim zas skladovat.

hodnocení

Půjčila bych si, ale zrovna půjčovna u nás není (menší obec) , a z města ji busem nepovezu, tak to spíš vypadá, že asi koupím, a snad pár let vydrží, na ne moc velký trávník na zahrádce . Je fakt že to hrabání je pro mě náročné, a lokty jsou nic moc:)

hodnocení

Děkuji oběma ,

tak toho jsem se trošku bála, že budu muset investovat něco více :) ale zase když se kouknu na své tenisové lokty, tak to bude určitě lepší řešení.

floro*
hodnocení

0x

Nehašené vápno, pak po pár dnech za sucha zvetikutátorovat a doset. Pravidelně v sezoně hnojit a správně sekat. A je to vyřešené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]