Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorová pila

Od: diesel3* odpovědí: 8 změna:
Zdravím jakou zvolit motorovku Riwall rpcs 5545 nebo neco od Hecht?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

1x

Kamarád dělá servis výrobků zn HECHT. Vždy všem tvrdí, kup si cokoliv, jen né mou značku!

hodnocení

0x

Vzhledem ke kvalitě pil bych doporučoval vybrat značku podle vzdálenosti od servisu ;)

diesel3*
hodnocení

Tesco pila za 1500kč vydržela dva roky a 50m3 :D

hodnocení

0x
Obojí stojí za starou bačkoru. Je úplně jedno co si koupíš.
Osobně bych měl radši pilu doma, než pořád v servisu. I když v záručním a tedy zdarma.

hodnocení

0x

přikláním se k bazarové pile se servisem v profi verzi...

doplněno 12.04.18 18:06:

Z těch levnějších mi byla z několika stran doporučována technika firmy ECHO- prý aktuálně na shodné kvalitě STIHL a podobných značek (říká přímo pracovník servisu ABG,STIHL, Al-ko,...).

pily.heureka.cz/...

diesel3*
hodnocení

Bazar asi ne na těch mojich 20m3 za rok ten kram taky za tu dobu nebyla jediná porucha až teď u konce se zlomila ta hlnikova rukoje,která stojí za nic

hodnocení

0x

Pokud nejsi profesionální dřevorubec a jedná se jen o občasné použití na chalupě, je to jedno.

barbakan*
hodnocení

0x

Já má sice RPCS 5040 už třetím rokem, nařezala se toho docela dost, ale teď mi z ni vytéká olej, pravděpodobně kvůli spadlé/prasklé hadičce a já nevím jak se dostat k olejovému čerpadlu na mazání lišty, ale celkově jsem spokojený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]